"Planet zemljo smo si sposodili od naših vnukov"


O nas

Trenutno je čebelarstvo in pridelava čebeljih pridelkov osnovna dejavnost našega Medenega butika Škorja. Družinska tradicija od leta 1950, praktične izkušnje in tehnološko znanje so gotovo garancija za kakovostne in inovativne čebelje pridelke in izdelke blagovne znamke Medaš.
Leta 2018 smo s pomočjo strokovnjakov Biotehniške fakultete zasadili mlad lešnikov nasad na 30 arov površine, ki ga bomo še letos razširili na površino 70 arov s skupaj več kot 300 lešnikovimi drevesi. Že od naslednjega leta dalje pričakujemo prve pridelke okusnih novih slaščičarskih sort lešnikov (Daria in Torino). Uporabljali jih bomo tako za izdelavo lastnih čokolad, lešnikovih namazov kot tudi ponudili ljubiteljem okusnih jedrc.
Čokolada pa nam poleg zanimive ponudbe vrhunskih okusov predstavlja tudi osebni tehnološki izziv ter motivacijo za razvoj dejavnosti. Ta zelo priljubljena in okusna sladka strast je gotovo vrhunec naše ponudbe. Izdelujemo izključno temno, za našo filozofijo edino pravo čokolado. Čokolade so izdelane in pakirane povsem ročno, pri tem pa uporabljamo vrhunske svetovne in domače surovine, kar bo, si upamo trditi, potrošnik zlahka prepoznal v okusu tega izdelka.


Medeni butik in čokoladnica Škorja
Katja Škorja s.p., Lahomšek 23, 3270 LAŠKO
00 386 (0)41 604 050, skorja.andrej@siol.net
www.medas.si